5 avantaje pentru a folosi mingea fitness ca și scaun de birou

how to use an exercise ball chairplus standing desk tips desk ball chair - Bieder.info

Mingea fitness cunoscută și sub numele de minge de echilibru este folosită în special pentru exerciții fitness. Însă, utilizarea acestei mingi ca și scaun de birou, poate avea o mulțime de beneficii.

Ideea de a înlocui scaunul de birou cu mingea fitness este tot mai apreciată deoarece aceasta necesită contracții musculare subtile ale trunchiului, șoldurilor și mușchilor picioarelor, toate acestea contribuind la tonusul muscular, asta în timp ce lucrezi

5 avantaje pentru utilizarea unei mingi de exerciții la birou:

  1. Te forțează să-ți menții spatele drept. Deoarece mingea de exerciții nu este stabilă, corpul tău trebuie să încerce să-și mențină echilibru, astfel corpul va încerca automat să se alinieze în poziția corectă. Acest lucru vă ajută să vă îmbunătățiți sănătatea spinării și să reduceți durerile de spate.
  2. Schimbarea frecventă a poziției. O minge de exerciții vă determină să vă schimbați poziția de multe ori pentru a vă echilibra. De exemplu, dacă vă întoarceți 45 de grade, corpul va prelua o nouă poziție. Acest lucru ajută la reducerea daunelor cauzate de șederea prelungită în aceeași poziție.
  3. Fitness în timpul orelor de lucru. Un alt lucru minunat în legătură cu utilizarea acestei alternative este că puteți face stretch-uri sau mini-antrenamente ori de câte ori doriți, fără a vă ridica.
  4. Lucrează muschii abdominali. Corpul tău utilizează în primul rând mușchii de bază (abdominali) pentru a compensa schimbările de echilibru.
  5. Îmbunătățește circulația. Statul pe mingea fitness oferă corpului un întreg antrenament, iar sistemul limfatic este ajutat să dreneze mai ușor toxinele din organism.

 

Xenia